Creation: Free Design

Broodfonds

broodfonds

Nieuwe infoavond Broodfonds

Naar aanleiding van de Broodfonds-infoavonden die OVA eind 2016 hield, werd vorig jaar in onze eigen regio ‘Broodfonds Goeie Buren’ opgericht. Na nog geen jaar zit dit broodfonds met 50 leden vol. Omdat we uit onze achterban nog steeds vragen krijgen over deelname aan een broodfonds, organiseren we voor geïnteresseerde (zelfstandige) ondernemers een nieuwe infoavond.

Een broodfonds is een manier voor ondernemers om zich bij ziekte – gedurende de eerste twee jaar – te verzekeren van inkomsten. Het werkt volgens het schenkkringprincipe. Dat wil zeggen dat alle leden van het broodfonds leden die door ziekte zijn uitgevallen maandelijks een schenking doen.

Maandag 29 oktober is wederom iemand van de BroodfondsMakers Coöperatie aanwezig. Ook het bestuur van ‘Broodfonds Goeie Buren’ zal er deze avond zijn. Zo kan er informatie, maar kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld en vragen worden gesteld. Heb je interesse of ken je ondernemers in je omgeving die wellicht interesse hebben? Nodig ze uit en kom samen naar de bijeenkomst. Tijd en plaats volgen.