Creation: Free Design

Nieuw lid

sanderSander kruiniger

Wat:

Als osteopaat behandel ik mensen met uiteenlopende klachten. Osteopathie is een manuele geneeswijze die op zoek gaat naar functioneel bewegingsverlies ergens in het lichaam. Ik tracht deze met milde technieken en zachte manipulaties te herstellen. Typerend is dat ik als osteopaat niet alleen het gebied waar de klacht optreedt onderzoek, maar het hele lichaam. De oorzaak van een klacht kan namelijk ergens anders liggen.

Sinds:
2005 als osteopaat, sinds 1995 als fysiotherapeut.

Waar:
Praktijk voor Osteopathie Kruiniger is gevestigd in het Gezondheidscentrum ‘Zorgpalet Rembrandt’ aan de Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen - naast de dierenarts en apotheek.

Wat anderen wellicht niet van mijn bedrijf weten:
Ik behandel heel verschillende patiënten: van baby’s tot volwassenen. Dat varieert van buikklachten, slaap- en ontwikkelingsproblemen of motorische achterstandsklachten bij kinderen tot rug-, nek-, schouder- of heupklachten en sportblessures, hoofd- en maagpijnen of (chronische) vermoeidheidsverschijnselen bij volwassenen. En dan nog een scala aan klachten die medisch gewoonlijk worden betiteld met: ‘Daar moet u mee leren leven’. Ik zoek daarbij voornamelijk naar de oorsprong of oorzaak van de klacht en kijk niet zozeer of alleen naar het symptoom. In mijn werk werk ik veel samen met fysio- en manueeltherapeuten,  verloskundigen, kinderfysio’s en huisartsen.