Creation: Free Design

Verslag

Nieuwsjaarsreceptie

Op het nieuwe jaar!
Het jaar 2017 startte voor OVA alweer ruim twee maanden geleden met een goed bezochte nieuwjaarsreceptie bij De Buren. Na de traditionele nieuwjaarstoespraak door voorzitter Hans Straathof volgden de bedrijfspresentaties van twee nieuwe leden.

Als eerste beklom Caroline Ruijtenbeek het podium. Zij vertelde over haar bedrijf Klipper Consultancy, dat gespecialiseerd is in het organiseren van communicatie via social media. Caroline onderzoekt onder meer welke sm-platformen het meest geschikt zijn voor je bedrijf en doelgroep en geeft daarover advies.

Thijs Brambach van wijnwinkel Wijn & Thijs nam de microfoon van haar over. Hij legde zijn ‘verhaal’ in natura uit, wat zoveel wil zeggen dat Thijs aan alle aanwezigen een glaasje bubbels uitreikte om te toosten. Met daarbij de uitnodiging eens langs te komen in zijn online store of echte winkel in Leimuiden. Daarop luidden de aanwezige wethouders Yvon Peters en Floris Schoonderwoerd de aansluitende netwerkborrel in met – alweer – een toost. Het bleef nog lang gezellig.

IMG 1134 IMG 1137 IMG 1136